AGENDA

OPEN MONUMENTENDAG op 9 en 10 september 2023

De Vioolkist is een Rijksmonument en daarom doen wij altijd met veel enthousiasme mee aan de landelijke Open Monumenten Dagen.

Op 9 en 10 september staan de deuren van veel monumenten open voor het publiek.

De Vioolkist is die dagen open en u kunt gewoon naar binnen lopen. Er is de hele dag wat te doen. Onder meer een aantal optreden van diverse landelijke artiesten en in de kleine zaal draait een historische film. De toegang is gratis.

Wilt u een rondleiding met een gids door het hele voormalige AVRO complex dan kan je de link gebruiken.

ROUTE 16 in de Vioolkist op 17 september 2023

Tijdens een magisch getint optreden met een vette lichtshow neemt Route16 je mee naar verschillende uithoeken; van filmmuziek via country en blues naar symfonische rock. Kenmerkend voor de band is de beheersing van verschillende stijlen in combinatie met verrassingselementen.

Roos ontroert met haar diepe, soms rauwe stem en verrast het publiek met een plotselinge hoge klassieke uithaal. Nop kan niet alleen drummen, maar ook gitaarspelen en zingen en gaat daarbij los met zijn rockstrot. Roos zit ook achter de vleugel.

Je wordt meegenomen op een wervelende reis door de tijd, van 1957 tot heden. Kom luisteren en kijken hoe dit mooie verhaal wordt verteld: deze ‘roadmovie’ waarbij je je kunt herkennen in de persoonlijke verhalen. De band bestaat uit Roos (zang/keys), Nop (drums), Ferdinand van Meurs (gitaar) en Ida Bastiaansen (viool).

© 2022 All Rights Reserved.