Skip to content

Agenda

Vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei 2024

TELOR
”Ik wil mijn ei kwijt”

Op vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei brengt Suzanna Mangar in Theater de Vioolkist haar persoonlijke en cultureel rijke verhaal tot leven met haar eigen muziektheatervoorstelling TELOR ‘ik wil mijn Ei kwijt’

In de voorstelling vertelt ze over haar Molukse vader en de opvoeding in een gezin met twee verschillende culturen en talen dat haar heeft gevormd en gebracht tot waar ze nu is. 

Met zelf gecomponeerde muziek wordt ze muzikaal begeleid door Jeff Sopa, Saje Dakilwadjir, Gerson Dakilwadjir, Jordan Dakilwadjir en Yamuna Muller-Mangar.

Welkom vanaf: 19:00 uur
Start show: 20:00 uur

Kosten: € 24,50 per ticket, incl. snacks.

Klik hier om tickets te bestellen

TELOR
Zaterdag 14 september 2024

Amy Winehouse Tribute Night

Op zaterdag 14 september, de oorspronkelijke geboortedag van Amy Winehouse, treden diverse artiesten op in de Vioolkist in Hilversum middels het ‘AMY TRIBUTE’ concert.

Het wordt een sfeervolle avond waarbij diverse bekende nummers als Valerie, Black to Black en Rehab allemaal voorkomen. Maar Amy zong ook veel Jazz en cover in haar geheel eigen stijl.

De avond wordt volgespeeld in een intieme setting door artiesten die veel inspiratie uit deze bijzondere en veel te vroeg overleden zangeres hebben gehaald.

Speciaal voor de fans om te genieten van de muziek van de legendarische artiest.

Welkom vanaf: 19:00
Tribute concert begint om: 20:00 uur

Kosten: € 28,50 per ticket, excl. Fee

Klik hier om tickets te bestellen

AMY